Ο ύποπτος συνελήφθη με 3,589 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ

Chalong -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 3,589 χάπια μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο Mueang Phuket.

Η συνοριακή αστυνομία της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε τον κ. Noppadol 'Leang' Saepae, 35 ετών από το Πουκέτ.

Του κατασχέθηκαν 3,589 χάπια μεθαμφεταμίνης και μικρή ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Συνελήφθη μπροστά σε ένα ψιλικατζίδικο στην οδό Chao Fa East Road στο Dowroong του Wichit.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.