Ο ύποπτος συνελήφθη με 3,589 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ

Chalong -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 3,589 χάπια μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο Mueang Phuket.

Η συνοριακή αστυνομία της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε τον κ. Noppadol 'Leang' Saepae, 35 ετών από το Πουκέτ.

Του κατασχέθηκαν 3,589 χάπια μεθαμφεταμίνης και μικρή ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Συνελήφθη μπροστά σε ένα ψιλικατζίδικο στην οδό Chao Fa East Road στο Dowroong του Wichit.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.