Η φωτιά καταστρέφει το σπίτι στο λόφο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Πυρκαγιά κατέστρεψε ένα σπίτι σε λόφο στο Μουάνγκ Πουκέτ.

Οι πυροσβέστες στον δήμο Koh Kaew είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά το πρωί του Σαββάτου (16 Σεπτεμβρίουth) σε ένα σπίτι σε έναν λόφο πίσω από ένα διεθνές σχολείο στο Baan Bang Koo, Koh Kaew.

Έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι το σπίτι φλεγόταν έντονα. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Ζημιές υπέστησαν και το σπίτι μιας οικονόμου, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.