Οδηγός ταξί Patong Tuk Tuk παραδόθηκε μετά από χτύπημα και τραυματισμό πεζού από τη Σαουδική Αραβία

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk παραδόθηκε στην αστυνομία του Πουκέτ αφού χτύπησε και τραυμάτισε έναν πεζό από τη Σαουδική Αραβία και έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Τετάρτης (13 Σεπτεμβρίουth) στις 7:45 μ.μ. ένα ταξί Tuk Tuk χτύπησε έναν ξένο τουρίστα που περπατούσε στο μονοπάτι του Rainbow Road στην Πατόνγκ πριν ξεφύγει με ταχύτητα.

Ο οδηγός ταξί Tuk Tuk παραδόθηκε αργότερα στην αστυνομία της Patong και αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Eakkaluck, 37 ετών.

Ο αλλοδαπός τουρίστας αργότερα αναγνωρίστηκε πλήρως ως ο κ. Alotaibi Meshari Midad, 38 ετών, υπήκοος Σαουδικής Αραβίας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Patong.

Ο οδηγός ταξί Tuk Tuk είπε στην αστυνομία ότι αφού χτύπησε τον άνδρα πήγε στο νοσοκομείο Patong για να επισκεφτεί τον τουρίστα πριν έρθει στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και εξετάζει περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.