Η Κυβέρνηση θα εξετάσει ενδελεχώς τα τοπικά στοιχεία με επιρροή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η πρόσφατη δολοφονία ενός τοπικού αστυνομικού του αυτοκινητόδρομου στην επαρχία Nakhon Pathom για δείπνο, έχει θέσει τις τοπικές δομές εξουσίας στην Ταϊλάνδη υπό έντονο εθνικό επίκεντρο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών Anutin Charnvirakul αναφέρθηκε πρόσφατα στο θέμα της πάταξης εγκληματικών οργανώσεων. Προειδοποίησε επίσης για φράσεις όπως «υποταγή της μαφίας» και διατύπωση που περιορίζει υπερβολικά το εύρος της καταστολής σε απλώς οργανωμένα εγκληματικά στοιχεία, τονίζοντας ότι το θέμα δεν αφορά μόνο τη χαλάρωση ατόμων με τοπική επιρροή που παραβιάζουν το νόμο και εκφοβίζουν τους κατοίκους.

Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν πολλοί παραβάτες, ο υπουργός Ανούτιν είπε ότι θα ληφθούν αυστηρά τιμωρητικά μέτρα και προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό των παράνομων δραστηριοτήτων.

Όταν ρωτήθηκε για τις συζητήσεις για την κυβερνητική πολιτική αυτής της εβδομάδας, ο Ανουτίν επαίνεσε τις προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων μερών και επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση έχει καθήκον να παρέχει διευκρινίσεις για ζητήματα που έθεσε η αντιπολίτευση.

Σημειώνοντας ότι η αντιπολίτευση ήταν εποικοδομητική παρά παρεμποδιστική, τόνισε περαιτέρω ότι όλες οι συστάσεις βρίσκονται υπό εξέταση. Τα επερχόμενα ζητήματα περιλαμβάνουν το νομοσχέδιο για τον προϋπολογισμό και την ψήφο δυσπιστίας, που θα δοκιμάσουν τις επιδόσεις της κυβέρνησης.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.