Συνελήφθη στο Πουκέτ Αλγερινός που υπερβαίνει τη διαμονή

Πουκέτ -

Ένας Αλγερινός συνελήφθη κοντά στο αστυνομικό τμήμα Chalong για 193 ημέρες παραμονής.

Η Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι είχαν ειδοποιηθεί για έναν αλλοδαπό που είχε υπερβεί τη διαμονή από μια συμβουλή που δόθηκε από έναν ανώνυμο ενδιαφερόμενο πολίτη.

Την Τρίτη (12 Σεπτεμβρίουth) συνέλαβαν έναν 29χρονο Αλγερινό μπροστά από ένα ψιλικατζίδικο απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Chalong στην οδό Chao Fa East Road στο Mueang Phuket.

Διαπιστώθηκε ότι είχε υπερβεί τη βίζα του για 193 ημέρες. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράταση διαμονής και αναμένει απέλαση.

Το όνομα του άνδρα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Chalong και δεν έδωσε αμέσως δήλωση.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.