Η κυβέρνηση ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της αναμενόμενης αύξησης του τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Πρόσφατα συγκλήθηκε συνάντηση με επίκεντρο την εθνική ασφάλεια και τον τουρισμό υπό το φως της προσωρινής εφαρμογής μιας πολιτικής απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για τους Κινέζους επισκέπτες.

Ο Πρωθυπουργός και τα Οικονομικά Srettha Thavisin προήδρευσαν της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, συγκεκριμένα της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, της Τουριστικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας Μετανάστευσης.

Ο πρωθυπουργός διέταξε προληπτικά μέτρα για την ενίσχυση της ασφάλειας και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ ξένων και εγχώριων τουριστών. Οι αρχές αναμένουν σημαντική αύξηση του αριθμού των Κινέζων τουριστών μετά την προσωρινή άρση των απαιτήσεων και των τελών για βίζα. Η πολιτική αναμένεται να ενισχύσει την τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης στην κινεζική αγορά.

Ο Πρωθυπουργός Srettha τόνισε τη σημασία της υποστήριξης των κυβερνητικών πολιτικών που στοχεύουν στην τόνωση της οικονομίας, ιδιαίτερα εν μέσω δυσκολιών που αντιμετωπίζει το κοινό. Στόχος είναι να ενθαρρυνθούν οι ταμειακές ροές με παράλληλη ανάπτυξη της οικονομίας του έθνους και η ευρύτερη κατανομή του εισοδήματος.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.