Πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δολοφονημένου αστυνομικού της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης

Nakhon Pathom -

Οικογένεια, συγγενείς και συνάδελφοι από την αστυνομική δύναμη της Ταϊλάνδης συγκεντρώθηκαν χθες στο Wat Phra Si Mahathat στην περιοχή Bang Khen της Μπανγκόκ για να πραγματοποιήσουν κηδεία για τον αείμνηστο αστυνομικό της εθνικής οδού, Pol. Ταγματάρχης Sivakorn Saibua, ο οποίος πυροβολήθηκε από ένοπλη αφού αρνήθηκε να συμμορφωθεί με παράνομο αίτημα προαγωγής σταδιοδρομίας από έναν αξιωματούχο του χωριού.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο διοικητής ενός δολοφονημένου αστυνομικού της εθνικής οδού, Πολ. Ο Ταγματάρχης Sivakorn Saibua, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε και να αυτοκτονήσει σε μια ιδιωτική κατοικία στην επαρχία Pathum Thani, αφού κατηγορήθηκε ότι κάλεσε τον νεκρό πλέον Pol Maj Sivakorn για να παραστεί στο δείπνο του υπόπτου.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Η βουδιστική κηδεία έγινε για τον Πολ. Maj. Sivakorn, έναρξη στις 10 π.μ. στις 11 Σεπτεμβρίου στο Wat Phra Si Mahathat.

Ο αστυνομικός φέρεται να δολοφονήθηκε από το δεξί άνδρα ενός ισχυρού διοικητή της υποπεριφέρειας στην επαρχία Nakhon Pathom, τον κ. Praveen Chanklai, αφού αρνήθηκε να εντοπίσει γρήγορα τον συγγενή του Praveen σε ανώτερη θέση στο τμήμα του αντί να ακολουθήσει τις κατάλληλες διαδικασίες προαγωγής.

Πρόεδρος της κηδείας ήταν ο Πολ. Στρατηγός Torsak Sukwimon, ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Πολ. Ο Ταγματάρχης Jaroonkiat Pankaew, εν ενεργεία διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αυτοκινητοδρόμων, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Πολ. Ο θάνατος του Ταγματάρχη Σιβακόρν έγινε βαθιά αισθητός από τις αστυνομικές δυνάμεις. Κάθε αξιωματικός θρηνεί για την απώλειά του και εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει την απονομή της δικαιοσύνης.

Εξασφάλισε ότι οι αστυνομικοί θα παρευρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος όπου ο Πολ. Ο Ταγματάρχης Σιβακόρν πυροβολήθηκε θανάσιμα θα αντιμετώπιζε συνέπειες και ο Πολ. Ο στρατηγός Surachet Hakparn, ο αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, εργάζεται για την έρευνα.

Πολ. Ο Ταγματάρχης Jaroonkiat εξέφρασε επίσης ανησυχίες σχετικά με μια σελίδα στο Facebook που δήλωσε ότι εισέβαλε σε μια φυλακή και απελευθέρωσε το Praveen, γνωστό και ως Kamnan Nok, λέγοντας ότι οι αρμόδιοι αξιωματικοί εξετάζουν τη σελίδα. Ωστόσο, εξέφρασε σκεπτικισμό για την αξιοπιστία του, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά για σκοπούς αναζήτησης προσοχής.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/