ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε το σώμα του καπετάνιου του αγνοούμενου σκάφους στη Θάλασσα του Πουκέτ

Πουκέτ -

Το σώμα ενός καπετάνιου αγνοούμενου σκάφους βρέθηκε μετά από μάχη με ισχυρά κύματα στη θάλασσα στο Rawai, Meuang Phuket.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα άτομο βρέθηκε νεκρό, ένας εξακολουθεί να αγνοείται και δύο άνθρωποι επέζησαν μετά από μάχη με ισχυρά κύματα στη θάλασσα στο Rawai, Meuang Phuket.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express τη Δευτέρα (11 Σεπτεμβρίουth) ότι το σώμα του καπετάνιου του σκάφους κ. Wisit Songkhun, 44 ετών, βρέθηκε να επιπλέει κοντά στο αναποδογυρισμένο σκάφος. Το σώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Chalong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.