Η αστυνομία αναζητά υπόπτους που έκλεψαν καλώδια κοντά στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Η αστυνομία αναζητά υπόπτους που έκλεψαν καλώδια που ανήκουν στο Aeronautical Radio of Phuket Control Center κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express την Κυριακή (10 Σεπτεμβρίου) ότι τις νύχτες της 25ης Αυγούστουth και 30 Αυγούστουth, 2023, αρκετοί ύποπτοι έκλεψαν καλώδια επικοινωνίας που ανήκουν στο Aeronautical Radio of Phuket Control Center.

Το κόστος των κλεμμένων καλωδίων επικοινωνίας είναι 50,172 μπατ. Το κέντρο υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Σακού. Η αστυνομία αναζητά τους άγνωστους υπόπτους μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.