Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Σκοποβολή με ταξί Tuk Tuk και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με έναν άλλο ταξιτζή Tuk Tuk στην Patong.

Ο άνδρας ύποπτος, ο κ. Kosit Prompiwat, 36 ετών, είχε ήδη δραπετεύσει με άλλο ταξί Tuk Tuk όταν έφτασε η αστυνομία. Αργότερα παραδόθηκε όπως φαίνεται παρακάτω.

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk παραδόθηκε αφού πυροβόλησε έναν άλλο ταξιτζή Tuk Tuk, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Οι δύο άνδρες εργάζονταν στην ίδια πιάτσα ταξί.

Αρχικά είχε ισχυριστεί ότι ο τραυματίας και ο φίλος του του επιτέθηκαν πρώτοι και ότι χρησιμοποίησε το όπλο μόνο για να προστατευτεί σε αυτοάμυνα.

2. Περισσότερα μυστηριώδη συντρίμμια βρέθηκαν σε μια παραλία στο Πουκέτ.

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι δεν μπόρεσαν ακόμη να προσδιορίσουν με ακρίβεια πού ή ποια είναι τα συντρίμμια και από τα τρία πρόσφατα ευρήματα μέχρι την ώρα του Τύπου.

3. Ένας καταζητούμενος Αμερικανός συνελήφθη στην Μπανγκόκ αφού φέρεται να κατέστρεψε μια ενοικιαζόμενη βίλα στο Karon, στο Mueang Phuket.

Δεν αναφέρθηκε γιατί και πώς ακριβώς ο κύριος Γιάννης προκάλεσε ζημιά στη βίλα.

4. Τρεις Κενυάτες συνελήφθησαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με 2.8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στο στομάχι τους.

Χρειάστηκαν δύο μέρες για να απελευθερώσουν όλες τις κάψουλες από το στομάχι τους.

5. Ένας μεθυσμένος Ταϊλανδός συνελήφθη με όπλο αφού φέρεται να κράτησε μια Ρωσίδα σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ, ωστόσο οι λεπτομέρειες για το περιστατικό ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.

Ένας Ταϊλανδός κατηγορήθηκε επειδή έδειξε ένα όπλο σε μια Ρωσίδα σε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ.

Αυτή η παράξενη ιστορία αιχμαλώτισε τη φαντασία των social media την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.