Παράνομη γυναίκα οδηγός ταξί συνελήφθη στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια παράνομη γυναίκα οδηγός ταξί συνελήφθη και επιβλήθηκε πρόστιμο αφού χρησιμοποίησε το προσωπικό της όχημα για να μεταφέρει επιβάτες ως παράνομο ταξί στο Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες για την παράνομη πράξη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μια γυναίκα που ήταν παράνομος οδηγός ταξί χρησιμοποιούσε προσωπικό όχημα για να μεταφέρει επιβάτες χωρίς νόμιμη άδεια ταξί στην Πατόνγκ και στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ.

Η γυναίκα οδηγός αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως η κα Phonpimon Thongnop. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για χρήση προσωπικών οχημάτων για τη μεταφορά επιβατών.

Της επιβλήθηκε πρόστιμο 2,000 μπατ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.