Η κορυφαία αστυνομία της Ταϊλάνδης δεσμεύεται για καταστολή ομάδων μαφίας στους αυτοκινητόδρομους μετά τον πυροβολισμό αστυνομικού

Nakhon Pathom -

Ο στρατηγός Surachet Hakparn, Αναπληρωτής Αστυνομικός Επίτροπος και ο πιο γνωστός αστυνομικός της Ταϊλάνδης, ανακοίνωσε ένα σχέδιο για να καθαρίσει τα δίκτυα της μαφίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκβιάζουν δωροδοκίες από υπερφορτωμένα φορτηγά στο Nakhon Pathom.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο αρχηγός της υποπεριφέρειας κάλεσε μια ομάδα της αστυνομίας της εθνικής οδού για δείπνο. Ο αρχηγός της υποπεριφέρειας μιλούσε με τον Ταγματάρχη Siwakorn και ο διοικητής της υποπεριφέρειας φέρεται να ζήτησε την προαγωγή ενός άλλου αστυνομικού της εθνικής οδού. Η συζήτηση δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Ο ένοπλος μπήκε πριν ανοίξει πυρ στο τραπέζι της τραπεζαρίας.

Ένας διοικητής της υποπεριφέρειας (Καμνάν) παραδόθηκε στην αστυνομία αφού ένας αστυνομικός του αυτοκινητόδρομου πυροβολήθηκε στο Nakhon Pathom.

Ένας ένοπλος που πυροβόλησε μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό του αυτοκινητόδρομου της Ταϊλάνδης στο Nakhon Pathom πυροβολήθηκε από την αστυνομία του Κεντρικού Γραφείου Ερευνών (CIB) αφού διέφυγε στο Kanchanaburi.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο στρατηγός Σουράτσετ είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN «Ένας σημαντικός αριθμός αποδεικτικών στοιχείων στη σκηνή του πυροβολισμού καθαρίστηκε και επιθεωρήθηκε, συμπεριλαμβανομένων των πλάνα CCTV. Συλλέχτηκε επίσης το DNA όλων των επισκεπτών».

«Η αστυνομία βρήκε δέκα όπλα μέσα στο σπίτι του αρχηγού της περιφέρειας «Kam Nan Nok». Έχει ένα τεράστιο δίκτυο κατασκευαστικών επιχειρήσεων στις οποίες χρησιμοποιούνται υπερφορτωμένα φορτηγά σε πολλούς κεντρικούς δρόμους στο Nakhon Pathom. Γνωρίζει πολλούς αστυνομικούς αυτοκινητοδρόμων και άλλους υψηλόβαθμους αστυνομικούς στην περιοχή», εξήγησε ο στρατηγός Σουράτσετ.

«Προσπαθούμε τώρα να καθαρίσουμε όλα τα λεγόμενα δίκτυα μαφίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκβιάζουν δωροδοκίες από υπερφορτωμένα φορτηγά στο Nakhon Pathom, πολλά που συνδέονται με τον Kamnan Nok». σημείωσε ο στρατηγός Surachet.

Ο Kamnan Nok εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες και να σχεδιάζει τον πυροβολισμό.

Σχετικό άρθρο σχετικά με την εκβίαση δωροδοκιών από υπερφορτωμένα φορτηγά:

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης βρίσκεται σε καυτό νερό μετά τις καταγγελίες ότι κάποιοι από τους αξιωματικούς της εκβιάζουν δωροδοκίες από υπερφορτωμένα φορτηγά με αντάλλαγμα να κάνουν τα στραβά μάτια.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/