Κανένα σχέδιο για το κλείσιμο του Facebook στην Ταϊλάνδη, λέει ο νέος Υπουργός Ψηφιακών Υπηρεσιών

Ταϊλάνδη -

Ο νέος υπουργός Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας ανέστειλε κάθε προηγούμενο σχέδιο για τον τερματισμό της λειτουργίας του Facebook στην Ταϊλάνδη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Σε μια συνέντευξη Τύπου αργά το απόγευμα στις 21 Αυγούστου 2023, ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας της Ταϊλάνδης Chaiwat Thanakamanusorn δήλωσε ότι το υπουργείο του σχεδιάζει να ζητήσει δικαστική απόφαση για να κλείσει το Facebook στην Ταϊλάνδη για φερόμενη αποτυχία να αναλάβει δράση για πολλές απάτες, απάτες. και ψεύτικες διαφημίσεις που δημιουργούνται από χρήστες. Υπήρξαν πάνω από 200,000 θύματα απάτης στο Facebook από διάφορες διαφημίσεις, ψεύτικες απάτες στην αγορά και άλλες απάτες. Αυτό ανήλθε συνολικά σε πάνω από δέκα δισεκατομμύρια μπατ σε οικονομικές ζημιές στους χρήστες που επηρεάστηκαν.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Νέος Υπουργός Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας κ. Prasert Chantararuangthong δήλωσε στο TPN μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα. «Πολλοί Ταϊλανδοί επωφελούνται από το Facebook περισσότερο από τους διαδικτυακούς απατεώνες. Υπάρχουν περισσότεροι από 45 εκατομμύρια χρήστες του Facebook στην Ταϊλάνδη. Πολλοί διευθύνουν μικρές επιχειρήσεις και χρησιμοποιούν το Facebook ζωντανά για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Είναι το πρωταρχικό εργαλείο επικοινωνίας και για πολλές επιχειρήσεις».

«Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχέδιο για το κλείσιμο του Facebook στην Ταϊλάνδη είναι πολύ ευαίσθητο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το πώς θα επιλύσουμε διαδικτυακές απάτες και προβλήματα. Το κλείσιμο του Facebook δεν είναι η πραγματική λύση για να απαλλαγούμε από αυτούς τους διαδικτυακούς απατεώνες. Θα συζητήσουμε το πρόβλημα περαιτέρω με στελέχη του Facebook από τη Σιγκαπούρη σύντομα για καλύτερες λύσεις.» κατέληξε ο Prasert.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/