ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Ταϊλανδός κατηγορήθηκε αφού έδειξε όπλο σε Ρωσίδα στο Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ταϊλανδός κατηγορήθηκε επειδή έδειξε ένα όπλο σε μια Ρωσίδα σε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας μεθυσμένος Ταϊλανδός συνελήφθη με όπλο αφού φέρεται να κράτησε μια Ρωσίδα σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ, ωστόσο οι λεπτομέρειες για το περιστατικό ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ένας Ταϊλανδός με το όνομα κ. Kittipoom Mamak πήγε στην οδό Bangla στην Πατόνγκ πριν συναντηθεί με τη Ρωσίδα και έκαναν παρέα για λίγο. Της ζήτησε να πάει μαζί του σε ένα ξενοδοχείο όπου διέμενε για να χαλαρώσει και να παρακολουθήσει τηλεόραση στην οδό Phra Metta στην Πατόνγκ και εκείνη συμφώνησε καθώς σε εκείνο το σημείο δεν φαινόταν να αποτελεί πιθανή απειλή. Ο Kittipoom, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, έβγαλε ένα όπλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και το έβαλε σε ένα τραπέζι. Η Ρωσίδα φοβισμένη τράπηκε σε φυγή και ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Η αστυνομία κατέσχεσε το χρυσό όπλο Beretta με 14 σφαίρες από τον κ. Kittipoom. Κατηγορήθηκε ότι κουβαλούσε όπλο με πυρομαχικά δημοσίως χωρίς βάσιμο λόγο. Η Ρωσίδα, ωστόσο, δεν θέλησε να κινηθεί σε καμία άλλη νομική ενέργεια κατά του κ. Kittipoom.

Ο Kittipoom παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου και δεν είχε καμία εξήγηση για την παράξενη συμπεριφορά του.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.