Συνελήφθη ύποπτος στο Πουκέτ μετά από φερόμενη δολοφονία 74χρονης γυναίκας

ΦΩΤΟ: Σιάμ Ρατ

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος συνελήφθη στο Πουκέτ αφού αυτός και ένας άλλος ύποπτος φέρεται να δολοφόνησαν μια 74χρονη πρεσβυτέρα στο Nakhon Si Thammarat και έκλεψαν το iPhone της.

Η αστυνομία του Γραφείου Διερεύνησης Εγκλημάτων (CIB) είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Siri 'K', 43 ετών. Συνελήφθη μπροστά από ένα βενζινάδικο στο Cherng Talay, Thalang.

Τον Ιούνιο του 1st, 2023 η αστυνομία Na Bon στο Nakhon Si Thammarat ειδοποιήθηκε ότι μια 74χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ένα τοπικό παντοπωλείο. Βρέθηκαν τραύματα στο λαιμό της και φάνηκε να στραγγαλίστηκε επίσης με σουτιέν . Οι ύποπτοι φέρεται να έκλεψαν επίσης ένα iPhone από τη γυναίκα.

Η αστυνομία αναγνώρισε ότι ένας από τους δύο υπόπτους ήταν ο κ. Siri. Ο άλλος ύποπτος, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, έχει ήδη συλληφθεί. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τη Siri με την κατηγορία της εμπλοκής σε σωματική επίθεση που οδήγησε σε θάνατο και κλοπή.

Η Siri έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες μέχρι την ώρα του Τύπου και ισχυρίστηκε ότι είναι αθώα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.