Ο ύποπτος συνελήφθη αφού άρπαξε τσάντα από το θύμα στο πλυντήριο της Patong

Πατόνγκ –

Ένας ύποπτος συνελήφθη αφού άρπαξε μια τσάντα από μια γυναίκα θύμα σε ένα πλυντήριο στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Nathee Sirisom, 30 ετών, από τη Songkhla. Συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Soi Phra Baramee της Patong.

Η σύλληψη έγινε μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ στις 6 Σεπτεμβρίουth, 2023 για αυτόν για κατηγορία κλοπής και επίθεσης που προκάλεσε σωματική και ψυχολογική βλάβη.

Ο Nathee παραδέχτηκε το έγκλημα στην αστυνομία και τους είπε ότι είναι άνεργος και δεν είχε χρήματα να πληρώσει για το ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.