Μεθυσμένος Ταϊλανδός συνελήφθη με όπλο αφού φέρεται να συνέλαβε Ρωσίδα στο Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας μεθυσμένος Ταϊλανδός συνελήφθη με όπλο αφού φέρεται να κράτησε μια Ρωσίδα σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ, ωστόσο οι λεπτομέρειες για το περιστατικό ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (8 Σεπτεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν για ένα περιστατικό σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ. Ένας Ταϊλανδός που ήταν μεθυσμένος φέρεται να είχε κρατήσει μια Ρωσίδα μέσα σε ένα δωμάτιο. Η αστυνομία βρήκε επίσης ένα πιστόλι μέσα στο δωμάτιο.

Ο Ταϊλανδός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω έρευνα και νομικές ενέργειες.

Οι λεπτομέρειες για το περιστατικό, ωστόσο, ήταν εξαιρετικά περιορισμένες καθώς η αστυνομία της Πατόνγκ ανέφερε τη συνεχιζόμενη έρευνα στο ξενοδοχείο που δεν έχει αναγνωριστεί.

Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Πατόνγκ δεν ανέφερε ποιος της ανέφερε το περιστατικό και επίσης δεν ταυτοποίησε τον Ταϊλανδό.

Το όνομα της Ρωσίδας αποκρύφτηκε και από τις αρχές επιβολής του νόμου, αν και αυτό έγινε για την ιδιωτική της ζωή και την ασφάλειά της ως πιθανό θύμα.

Το Phuket Express θα παράσχει οποιεσδήποτε περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την ιστορία, εάν δημοσιοποιηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.