Συνελήφθη ύποπτος στο Πουκέτ αφού φέρεται να βίασε ένα 12χρονο κορίτσι

Πουκέτ -

Ένας καταζητούμενος ύποπτος συνελήφθη στο Thalang αφού φέρεται να βίασε ένα 12χρονο κορίτσι στο Phatthalung.

Η αστυνομία από το Τμήμα Καταστολής του Εγκλήματος (CSD) είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Somkiet (Sathit) (Η ηλικία δεν δόθηκε) σε ένα σπίτι στο Pa Klok. Κατηγορείται για βιασμό παιδιού κάτω των 13 ετών, καταπάτηση και χρήση παράνομου ναρκωτικού (μεθαμφεταμίνη).

Η σύλληψη ακολούθησε ένα περιστατικό τον Μάρτιο του 2018 όπου η ύποπτη, που γνώριζε το θύμα, ένα 12χρονο κορίτσι, μπήκε στο σπίτι της όταν οι γονείς της δεν ήταν στο σπίτι. Στη συνέχεια, φέρεται να βίασε το κορίτσι. Ο πατέρας της αργότερα επέστρεψε στο σπίτι και αντιμετώπισε τον ύποπτο.

Ο πατέρας κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία και ο ύποπτος συνελήφθη, αλλά ζήτησε εγγύηση κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, η οποία αργότερα έγινε δεκτή. Ωστόσο, ο ύποπτος στη συνέχεια διέφυγε και κρύφτηκε στο Πουκέτ για πέντε χρόνια προτού συλληφθεί.

Ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.