Τρεις Κενυάτες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Πουκέτ με σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης

Πουκέτ -

Τρεις Κενυάτες συνελήφθησαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με 2.8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στο στομάχι τους.

Η αστυνομία του Sakoo είπε στο Phuket Express την Τρίτη (5 Σεπτεμβρίου) ότι συνέλαβε τρεις γυναίκες ύποπτες από την Κένυα. Δύο από αυτούς ήταν 26 ετών και ένας άλλος 34.

Την Κυριακή (3 Σεπτεμβρίου) η αστυνομία του Sakoo έλαβε μια πληροφορία από έναν ανώνυμο ενδιαφερόμενο πολίτη ότι οι γυναίκες της Κένυας μετέφεραν πολλή κοκαΐνη στη χώρα. Η αστυνομία έψαξε τους τρεις υπόπτους που είχαν στόχο, αλλά αρχικά δεν βρήκαν τίποτα παράνομο μαζί τους. Στη συνέχεια, οι τρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Thalang για ακτινογραφία καθώς οι αρμόδιοι αστυνομικοί και αξιωματούχοι παρέμειναν ύποπτοι.

Το αποτέλεσμα έδειξε πολλά αντικείμενα που βρέθηκαν στο στομάχι τους. Χρειάστηκαν δύο μέρες για να απελευθερώσουν όλες τις κάψουλες από το στομάχι τους. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι αυτές οι κάψουλες περιείχαν συνολικά 2.8 κιλά κοκαΐνης.

Και οι τρεις Κενυάτες ύποπτοι δεν είπαν τίποτα και δεν συνεργάστηκαν, αρνούμενοι να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις των αξιωματικών επιβολής του νόμου. Όλοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σακού για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για εισαγωγή στη χώρα ναρκωτικών της κατηγορίας 2 και παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 2. Θα μπουν στη μαύρη λίστα και θα περιμένουν να απελαθούν μετά την έκτιση οποιασδήποτε ποινής για κατοχή ναρκωτικών, η οποία μπορεί να είναι αρκετά εκτεταμένη.

Τα ονόματα των υπόπτων δεν δημοσιοποιήθηκαν από την αστυνομία του Sakoo, επικαλούμενη τη συνεχιζόμενη έρευνα για τυχόν συνεργούς που συνεργάζονται με τις γυναίκες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.