ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οδηγός ταξί Tuk Tuk παραδόθηκε στην Πατόνγκ αφού πυροβόλησε συνάδελφο ταξιτζή

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk παραδόθηκε αφού πυροβόλησε έναν άλλο ταξιτζή Tuk Tuk, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Οι δύο άνδρες εργάζονταν στην ίδια πιάτσα ταξί.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με έναν άλλο ταξιτζή Tuk Tuk στην Patong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (5 Σεπτεμβρίουth) Ένας Ταϊλανδός που ταυτοποιείται μόνο ως ο κ. Κόσιτ, 36 ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία της Πατόνγκ ενώ συνοδευόταν από τον δικηγόρο του.

Ο Κόσιτ ήταν καταζητούμενος ύποπτος από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ για την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών, οπλοφορίας στο κοινό χωρίς κατάλληλη αιτία και άνοιξης πυρών στο κοινό.

Ο Kosit αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο τραυματίας και ο φίλος του του επιτέθηκαν πρώτοι και ότι ο Kosit χρησιμοποίησε το όπλο μόνο για να προστατευτεί σε αυτοάμυνα.

Ο Kosit παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου και η αστυνομία της Patong σχεδίαζε να συνεντεύξει περαιτέρω τόσο τον ύποπτο όσο και το θύμα και να εξετάσει περαιτέρω στοιχεία CCTV που ελήφθησαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.