ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η σύζυγος του υπόπτου συνελήφθη αφού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο δικό του παντοπωλείο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η σύζυγος ενός υπόπτου συνελήφθη στο Phatthalung αφού ένας άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο δικό του παντοπωλείο στο Πουκέτ τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας ιδιοκτήτης τοπικού καταστήματος πέθανε αφού μαχαιρώθηκε στο δικό του παντοπωλείο στην πόλη του Πουκέτ μετά από ύποπτη διαμάχη με έναν πρώην πελάτη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα που αναγνωρίζεται μόνο ως η κυρία Ketsuda σε ένα τοπικό κατάστημα στο Chumpol, στην περιοχή Sri Nakarin στο Phatthalung. Η σύλληψη έγινε αφού το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ εξέδωσε εντάλματα σύλληψης τόσο για τον κ. Tarapong Nepbua, τον ύποπτο, όσο και για τη σύζυγό του, την κα Ketsuda, η οποία φέρεται να ήταν συνεργός του Tarapong βοηθώντας τον ύποπτο να αποφύγει την επιβολή του νόμου.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι η κυρία Κετσούντα είχε καταφύγει στο σπίτι της θείας της προτού συλληφθεί. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονία ή ότι βοήθησε τον σύζυγό της να αποφύγει την αστυνομία. Υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε ιδέα πού ήταν ο σύζυγός της Tarapong.

Το φρικτό περιστατικό στοίχισε τη ζωή του κ. Wanchai Butdee, 35 ετών, του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος μετά το μαχαίρι μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία αναφέρει ότι στις 2 Μαΐουnd ο ύποπτος και η σύζυγός του έπιναν αλκοόλ στο παντοπωλείο και τους ζήτησε να φύγουν από τον Wanchai αφού προκάλεσαν αναστάτωση. Αυτό εξόργισε τόσο πολύ το ζευγάρι που αργότερα επέστρεψαν στις 6 Μαΐου και δολοφόνησαν τον Wanchai, σύμφωνα με την αστυνομία. Το ζευγάρι τράπηκε σε φυγή από τη σκηνή μετά τη δολοφονία και από τότε απέφευγε την επιβολή του νόμου.

Από την ώρα του Τύπου, ο Tarapong, γνωστός και με το παρατσούκλι του Jack, παρέμενε ελεύθερος με την αστυνομία του Πουκέτ να ασκεί πίεση στη σύζυγό του για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.