Ανήλικοι βρέθηκαν στο Entertainment Venue στην Patong

Πατόνγκ –

Ένας ιδιοκτήτης ενός χώρου διασκέδασης συνελήφθη αφού βρέθηκαν ανήλικοι να κάνουν πάρτι στην επιχείρηση, λέει η αστυνομία της Patong.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5 Σεπτεμβρίουth) συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη ενός χώρου διασκέδασης στην οδό Bangla. (Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Πατόνγκ δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον ιδιοκτήτη ή το πλήρες όνομα του χώρου, επικαλούμενη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη).

Ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι επέτρεπε σε ανηλίκους κάτω των 20 ετών να εισέλθουν στον χώρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, κάποιος πρέπει να είναι τουλάχιστον είκοσι ετών για να βρίσκεται νόμιμα σε έναν χώρο διασκέδασης όπως ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Η αστυνομία της Patong πρόσθεσε ότι οι επιθεωρήσεις και οι επιδρομές θα συνεχιστούν και ότι προειδοποιεί συνεχώς τους ιδιοκτήτες χώρων ψυχαγωγίας να μην επιτρέπουν σε ανηλίκους στους χώρους τους, είτε ως πελάτες είτε για εργασία.

Σε παρόμοια πρόσφατη ιστορία:

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα μπαρ χωρίς άδεια και επέτρεψε σε ανήλικο να εργαστεί σε αυτό.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.