Οδηγός ταξί Tuk Tuk τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά στο Patong

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με έναν άλλο ταξιτζή Tuk Tuk στην Patong.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (3 Σεπτεμβρίουrd) στην οδό Ratch Uthit 200 Pi. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τρία φυσίγγια στο έδαφος κοντά. Στο ταξί Tuk Tuk βρέθηκαν επίσης δύο τρύπες από σφαίρες.

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk, ο κ. Pongsak Pengporu, 42 ετών, είχε υποστεί δύο τραύματα από σφαίρες. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Patong.

Ο άνδρας ύποπτος, ο κ. Kosit Prompiwat, 36 ετών, είχε ήδη δραπετεύσει με άλλο ταξί Tuk Tuk όταν έφτασε η αστυνομία. Η αστυνομία της Πατόνγκ εξακολουθεί να αναζητά τον εντοπισμένο ύποπτο.

Η αιτία της διαμάχης, ωστόσο, δεν έγινε σαφής στην ομάδα του Phuket Express.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.