Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Επιτρέπεται η πρώτη εφαρμογή ταξί στο αεροδρόμιο και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας 50χρονος Αυστραλός έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από τον έκτο όροφο ενός κτιρίου στάθμευσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Η TPN Media εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους φίλους και την οικογένεια του θύματος.

2. Μυστηριώδη συντρίμμια βρέθηκαν στην παραλία Καρόν και διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστεί τι ακριβώς είναι.

Περισσότερα μυστηριώδη συντρίμμια έχουν βρεθεί σε μια παραλία στο Phang Nga.

Δεν είναι σαφές εάν τα αντικείμενα που βρέθηκαν εδώ και στο Πουκέτ σχετίζονται. Ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

3. Μια Κινέζα συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε διαβατήρια άλλων.

Αντιμετώπισε κατηγορίες για καταγγελία ψευδών πληροφοριών σε αξιωματικούς και χρήση διαβατηρίων άλλων ανθρώπων που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά σε άλλους.

4. Ένα σπάνιο Blue Dragon Sea Slug βρέθηκε στην παραλία Karon στο Mueang Phuket.

Βρίσκονται κυρίως στις θερμές θάλασσες της Αυστραλίας, της Νότιας Αφρικής και της Ευρώπης.

5. Τα αυτοκίνητα ταξί "Grab" επιτρέπονται πλέον ως η πρώτη υπηρεσία ταξί που εξυπηρετεί το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ από σήμερα (1 Σεπτεμβρίουst).

Η πρώτη εφαρμογή ταξί που πλέον επιτρέπεται να εισέλθει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είναι το Grab.

6. Ένας έφηβος από το Καζακστάν δηλώθηκε αγνοούμενος αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα στο Thalang.

Το πτώμα ενός 18χρονου Καζακστάν τουρίστα βρέθηκε ξεβρασμένο στην παραλία Nai Yang στην περιοχή Thalang του Πουκέτ το πρωί της Κυριακής. Το πτώμα βρέθηκε περίπου 2 χιλιόμετρα από την αρχική τοποθεσία του συμβάντος.

Αναπαύσου εν ειρήνη.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.