ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε σορός πνιγμένου έφηβου από το Καζακστάν στο Thalang

Πουκέτ -

Το πτώμα ενός 18χρονου Καζακστάν τουρίστα βρέθηκε ξεβρασμένο στην παραλία Nai Yang στην περιοχή Thalang του Πουκέτ το πρωί της Κυριακής. Το πτώμα βρέθηκε περίπου 2 χιλιόμετρα από την αρχική τοποθεσία του συμβάντος.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας έφηβος από το Καζακστάν δηλώθηκε αγνοούμενος αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα στο Thalang.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Από τις προκαταρκτικές έρευνες προέκυψε ότι ο αποθανών ήταν πράγματι ένας αγνοούμενος τουρίστας από το Καζακστάν, ο οποίος έκανε διακοπές στην Ταϊλάνδη με τον 17χρονο Ρώσο φίλο του. Οι δύο φίλοι είχαν συνδεθεί μέσω της εφαρμογής Telegram και είχαν αποφασίσει να απολαύσουν μια μέρα στην παραλία στην υποσυνοικία Sa Koo.

Τραγικά, την ώρα που κολυμπούσαν, ισχυρά κύματα τους κυρίευσαν, με αποτέλεσμα η νεαρή τουρίστα να εξαφανιστεί στο νερό γύρω στις 7:30 της 1ης Σεπτεμβρίου. Οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν αμέσως επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, η οποία δυστυχώς ολοκληρώθηκε με τον εντοπισμό της σορού του τουρίστα νωρίτερα σήμερα.

Το περιστατικό έχει στεναχωρήσει τόσο τους φίλους όσο και την οικογένεια του εκλιπόντος τουρίστα. Η σορός μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξέταση και απαραίτητες διαδικασίες.

Το TPN Media απέκρυψε το όνομα του νεκρού για αυτό το άρθρο, καθώς η οικογένεια και οι φίλοι έρχονται σε επαφή με εκτεταμένους συγγενείς, αν και κοινοποιήθηκε ευρέως από συγγενείς και αρχές όταν προηγουμένως αγνοούνταν με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να εντοπιστεί.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.