Έφηβος Καζάκ δηλώθηκε εξαφανισμένος στη Θάλασσα του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας έφηβος από το Καζακστάν δηλώθηκε αγνοούμενος αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα στο Thalang.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express την Παρασκευή (1 Σεπτεμβρίου) ότι στις 7:30 μ.μ. της Παρασκευής (1 Σεπτεμβρίου) ειδοποιήθηκε ότι ένας έφηβος από το Καζακστάν είχε εξαφανιστεί αφού πήγε να κολυμπήσει στην παραλία Nai Yang στην υποπεριφέρεια Sa Koo.

Ξεκίνησε έρευνα στις 8:30 μ.μ. Ωστόσο, η έρευνα διεκόπη λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων και κυματισμών. Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε ότι όποιος δει τον άνδρα στην παραπάνω φωτογραφία, καλέστε την τηλεφωνική γραμμή της Τουριστικής Αστυνομίας στο 1155.

Το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ το Σάββατο (2 Σεπτεμβρίου) αναγνώρισε τον έφηβο από το Καζακστάν ως τον κ. Dmitriy Rochsha, 17 ετών. Όποιος δει τον άνδρα, καλέστε την Αστυνομία Sakoo 076-328-121. Οι έρευνες συνεχίστηκαν τόσο σε χερσαία όσο και σε θαλάσσια αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει αποτελέσματα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.