Οδηγός σκοτώθηκε, 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από συντριβή επιβατικού λεωφορείου από την Μπανγκόκ προς τη Songkhla στο Chumphon

Chumphon -

Ένας οδηγός λεωφορείου διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο, ενώ 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από συντριβή ενός επιβατικού λεωφορείου από την Μπανγκόκ με προορισμό το Hat Yai (στη Songkhla) στο Chumphon.

Η αστυνομία Tha Sae ειδοποιήθηκε για το ατύχημα μετά τα μεσάνυχτα στις 0:40 π.μ. του Σαββάτου (2 Σεπτεμβρίουnd) στον κύριο νότιο δρόμο, την οδό Petchkasem, στην υποπεριοχή Had Punkrai στο Mueang Chumphon.

Αστυνομία και ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν το επιβατικό λεωφορείο, Μπανγκόκ – Χατ Γιάι (στη Σονγκχλά) ανατράπηκε στην άκρη του δρόμου. Ο κύριος οδηγός, ο κ. Surachai Buaphet, 43 ετών, από το Trang, βρέθηκε νεκρός κοντά στο κάθισμα του οδηγού. Δεκατέσσερα άτομα, κυρίως εγχώριοι τουρίστες, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο δεύτερος οδηγός είπε στην αστυνομία ότι το λεωφορείο ταξίδευε από την Μπανγκόκ με προορισμό το Χατ Γιάι. Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 17 άτομα, με 14 επιβάτες, ένα μέλος του πληρώματος και δύο οδηγούς. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο πριν προσκρούσει στην κεντρική κράτηση.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Ωστόσο, συνεχίζουν την έρευνά τους για να βρουν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.