Η χελώνα διασώθηκε στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε σε παραλία στο Thalang.

Το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Sirinat ειδοποιήθηκε από τον κ. Suppachock Eakkasai και τον κ. Sawanon Promchai ότι είχαν βρει μια θαλάσσια χελώνα στην παραλία Nai Thon.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) έφτασε στην παραλία για να βρει τη θηλυκή θαλάσσια χελώνα Olive Ridley, ηλικίας περίπου 10 ετών. Το μπροστινό του πτερύγιο έλειπε αλλά δεν είχε άλλες πληγές. Δεν βρέθηκαν υπολείμματα λαδιού μέσα στο στόμα της χελώνας. Η χελώνα είχε μήκος 63 εκατοστά και πλάτος 60 εκατοστά.

Η θαλάσσια χελώνα μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Animals Rescue Center για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.