Τα αυτοκίνητα Grab Taxi επιτρέπονται πλέον στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Τα αυτοκίνητα ταξί "Grab" επιτρέπονται πλέον ως η πρώτη υπηρεσία ταξί που εξυπηρετεί το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ από σήμερα (1 Σεπτεμβρίουst).

Την Παρασκευή (1 Σεπτεμβρίουst) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου από τον Διευθυντή των Αεροδρομίων της Ταϊλάνδης (AOT) Dr. Keerati Kitmanawat και τον Διευθυντή του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ κ. Monchai Tanod, οι οποίοι ξεκίνησαν την εκστρατεία στην οποία επιτρέπονται πλέον τα αυτοκίνητα ταξί «Grab». για την εξυπηρέτηση του αεροδρομίου.

Ο Δρ. Keerati είπε στο Phuket Express «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που η AOT επιτρέπει σε αυτοκίνητα ταξί με εφαρμογή «Grab» να εισέλθουν στο αεροδρόμιο. Στόχος είναι η παροχή καλών υπηρεσιών στους επιβάτες στο αεροδρόμιο και η παροχή περισσότερων επιλογών για να καλέσουν υπηρεσίες ταξί. Οι υπηρεσίες ταξί εφαρμογής είναι πλέον δημοφιλείς τόσο στους Ταϊλανδούς όσο και στους ξένους.»

«Πριν δεν επιτρέπαμε σε κανένα αυτοκίνητο ταξί να μπει στο αεροδρόμιο. Οι επιβάτες έπρεπε να περπατήσουν προς το εξωτερικό του αεροδρομίου που ήταν περίπου 500 μέτρα μακριά για να μπουν σε αυτοκίνητα ταξί που καλούσαν», εξήγησε ο Δρ Κεεράτι.

«Πρώτον, θα επιτρέψουμε στα ταξί Grab να εισέλθουν στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, κάθε οδηγός ταξί Grab που θέλει να εισέλθει στο αεροδρόμιο πρέπει πρώτα να εγγραφεί στο αεροδρόμιο για διευκόλυνση και ασφάλεια των πελατών. Στο μέλλον θα είναι ευπρόσδεκτα και άλλα ταξί εφαρμογής».

Το TPN Media σημειώνει ότι η αντίδραση σε αυτές τις ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ήταν πολύ θετική.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.