ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Περισσότερα μυστηριώδη συντρίμμια ξεβράζονται στην παραλία Phang Nga

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης

Phang Nga -

Περισσότερα μυστηριώδη συντρίμμια έχουν βρεθεί σε μια παραλία στο Phang Nga.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μυστηριώδη συντρίμμια βρέθηκαν στην παραλία Καρόν και διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστεί τι ακριβώς είναι.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Phang Nga είπε στο Phuket Express ότι ο κ. Monkol Lunsopa βρήκε τα νέα μυστηριώδη συντρίμμια στην παραλία Bang Neang στο Koh Kor Kao στην περιοχή Takua Pa. Το αντικείμενο έχει περίπου ένα μέτρο πλάτος και δύο μέτρα μήκος. Οι αρμόδιες αρχές κλήθηκαν να ερευνήσουν. Κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων, πολλά πράγματα ξεβράζονται στην ξηρά, αλλά αυτά τα ασυνήθιστα αντικείμενα βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση και έχουν συζητηθεί κυρίως σε διάφορες κοινωνικές ομάδες και πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Δεν είναι σαφές εάν τα αντικείμενα που βρέθηκαν εδώ και στο Πουκέτ σχετίζονται.

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι δεν μπόρεσαν ακόμη να προσδιορίσουν με ακρίβεια πού…ή τι…. τα συντρίμμια είναι από την ώρα του τύπου.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.