Η διοίκηση του Prayut αποχαιρετά μετά την τελική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η απερχόμενη κυβέρνηση πραγματοποίησε την τελευταία της συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τρίτη (29 Αυγούστου), ολοκληρώνοντας με μια ομαδική φωτογραφία υπουργών και προσωπικού.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας στρατηγός Prayut Chan-o-cha εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους συνέβαλαν στο έργο της κυβέρνησης και στην εθνική ανάπτυξη. Αναγνώρισε επίσης ότι δεν θα υπάρξουν μηνύματα αποχωρισμού για την επερχόμενη κυβέρνηση, καθώς σχεδιάζει να κάνει ένα διάλειμμα και να περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του.

Μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο στρατηγός Prayut δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ήταν ευγνώμων για τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και όλους τους αξιωματούχους που ήταν υποστηρικτικοί σε όλη τη θητεία τους. Τόνισε επίσης ότι η συνεργασία βασίστηκε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και συμμόρφωση με όλους τους νόμους και κανονισμούς ενώ ευχαρίστησε τον Τύπο για τον ρόλο του.

Με την ευκαιρία αυτή, ο απερχόμενος πρωθυπουργός γευμάτισε με τους υπουργούς του για να εκφράσει την εκτίμησή του για τις συλλογικές τους προσπάθειες. Όταν ρωτήθηκε για τη νέα κυβέρνηση, σχολίασε ότι έδειχναν όλοι πολύ ικανοί. Μετά τη συνέντευξη, έβγαλε άτυπες φωτογραφίες με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.