Σούπερ Γαλάζια Σελήνη ορατή στην Ταϊλάνδη απόψε!

ΦΩΤΟ: ΝΑΡΙΤ

Ταϊλάνδη -

The Το Εθνικό Ινστιτούτο Αστρονομικών Ερευνών της Ταϊλάνδης (NARIT) προσκαλεί τους ανθρώπους να παρακολουθήσουν την «Σούπερ Πανσέληνο» το βράδυ της Τετάρτης (30 Αυγούστου).th).

Σούπερ Πανσέληνος είναι όταν η πανσέληνος είναι η πιο κοντά στη Γη σε ένα ημερολογιακό έτος. Η απόσταση της σελήνης από τη Γη θα είναι περίπου 357,334 χιλιόμετρα. Η νύχτα θα είναι επίσης η δεύτερη πανσέληνος του μήνα και ονομάζεται επίσης «Μπλε Σελήνη».

Η «Σούπερ Πανσέληνος» θα φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερη από το κανονικό. Σε σύγκριση με μια κανονική πανσέληνο σε τακτικούς χρόνους, θα είναι περίπου επτά τοις εκατό μεγαλύτερη και 15 τοις εκατό φωτεινότερη.

Μια καλή στιγμή για να παρακολουθήσετε την «Σούπερ Πανσέληνο» θα είναι από τις 6:09 μ.μ. της Τετάρτης (30 Αυγούστουth) μέχρι νωρίς το πρωί της Πέμπτης (31 Αυγούστουst). Μπορεί κανείς να παρακολουθεί με γυμνά μάτια όσο οι ουρανοί παραμένουν καθαροί, ειδικά στην Ανατολή. Θα υπάρχει επίσης ο Κρόνος που λάμπει δίπλα στο φεγγάρι. Το TPN σημειώνει ότι ενδέχεται να μην είναι ορατό σε όλα τα μέρη της Ταϊλάνδης και μπορεί να βασίζεται στις καιρικές συνθήκες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.