Δελτίο Τύπου: From Thailand Elite to Thailand Privilege

Αποκαλύπτοντας μια ισχυρή στρατηγική για να κατακτήσετε την αγορά Premium ξένης μακροχρόνιας κατοικίας στην Ταϊλάνδη, που προβλέπεται να δημιουργήσει έσοδα που υπερβαίνουν τα δέκα δισεκατομμύρια μπατ

Ανταύγειες:

Η Ταϊλάνδη Privilege Card συνέχισε να αυξάνεται σταθερά κατά τη διάρκεια της πορείας
20 ετών, δημιουργώντας έσοδα στη χώρα που υπερβαίνουν τα 50 δισεκατομμύρια μπατ Ταϊλάνδης, με βάση μελών άνω των 31,500 μελών.

-Η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια επιθετική στρατηγική, εστιάζοντας στον εκσυγχρονισμό της μάρκας δημιουργώντας μια νέα ταυτότητα μέσω ενός νέου λογότυπου, μιας νέας στολής και νέων μορφών καρτών για
και τα 4 πακέτα. Αυτό έχει ως στόχο να στοχεύσει τουρίστες υψηλής ποιότητας.

-Η εταιρεία δημιουργεί νέα σημεία πώλησης που δίνουν έμφαση στην ανύψωση των προνομίων πέρα ​​από τα όρια υπό την έννοια «Περισσότερες επιλογές Περισσότερη Ελευθερία». Επιπλέον, επεκτείνονται σε πρωτογενείς, δευτερογενείς και πιθανές νέες αγορές.

-Η εταιρεία καλλιεργεί βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας ενός οικοσυστήματος σε συνεργασία με συνεργάτες από διάφορες τουριστικές βιομηχανίες. Αυτό έχει ρυθμιστεί για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες μελών σε όλες τις πτυχές και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών σε όλες τις διαστάσεις.

Η Thailand Privilege Card Co., Ltd. (TPC), ο χειριστής του έργου Thailand Elite Card που εποπτεύεται από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), έχει υποβληθεί σε αλλαγή επωνυμίας με το όραμα να καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στην προσφορά premium προνομίων σε εξέχοντα άτομα που αναζητούν μακροχρόνια διαμονή στην Ταϊλάνδη. Οι προηγούμενες οκτώ επιλογές καρτών μέλους έχουν καταργηθεί σταδιακά, ανοίγοντας τη θέση για το νέο προϊόν «Thailand Privilege Card», το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε τέσσερις διαφορετικές συσκευασίες. Φτιαγμένα πάνω στο θεμέλιο της φιλοσοφίας "Ελευθερία των Επιλογών", αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν ενισχυμένα προνόμια προσαρμοσμένα σε μια ποικιλία παγκόσμιων τρόπων ζωής. Με σκόπιμη έμφαση στις κεντρικές αγορές, δηλαδή την Κίνα, την Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία και τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με μια φιλόδοξη πρόβλεψη συνεισφοράς άνω των δέκα δισεκατομμυρίων μπατ στη χώρα.

Αναλογιζόμενος τα λειτουργικά επιτεύγματα της Ταϊλάνδης Privilege Card το 2023 και τις τρέχουσες επιδόσεις της, ο κ. Manatase Annawat, Πρόεδρος της Thailand Privilege Card Co., Ltd., δήλωσε: «Η Ταϊλάνδη Privilege Card έφτασε σε ένα εντυπωσιακό ορόσημο 20 ετών και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το επίτευγμα. Η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς υπηρεσίες και εισάγει προϊόντα για να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες των κατοίκων του εξωτερικού που αναζητούν μακροχρόνια διαμονή στην Ταϊλάνδη. Είμαστε η μοναδική παγκόσμια εκστρατεία διαμονής που προσφέρει προνόμια Visa παράλληλα με τις Υπηρεσίες αεροδρομίου και τα προνόμια τρόπου ζωής, με αποτέλεσμα ένα συσσωρευμένο εισόδημα άνω των 50 δισεκατομμυρίων μπατ κατά τη διάρκεια του 20ετούς μας ταξιδιού, με συνδρομή που υπερβαίνει τα 31,500 μέλη. Μόνο το 2023, πετύχαμε περίπου 7,500 δισεκατομμύρια μπατ, σημειώνοντας αύξηση άνω των 11,500 μελών, που αντιπροσωπεύει μια αξιοσημείωτη αύξηση 210% από τα έσοδα του 2022».

Για τον εορτασμό της 20ης επετείου της Thailand Privilege Card Co., Ltd., εισήχθη μια σημαντική αλλαγή επωνυμίας και ενίσχυση των προνομίων. Αυτός ο μετασχηματισμός σηματοδοτεί τη μετάβαση από την «Ταϊλάνδη Elite Card» στην «Thailand Privilege Card», προσφέροντας ένα θερμό καλωσόρισμα και διασφαλίζοντας τη μέγιστη ικανοποίηση και άνεση για τους κατοίκους διεθνών χωρών που φιλοδοξούν να εγκαταστήσουν μακροχρόνια διαμονή στην Ταϊλάνδη.

Αυτή η ανανεωμένη προσφορά περιλαμβάνει ολοκληρωμένα οφέλη από προνόμια αεροδρομίου, εμπλουτισμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναψυχή, καταλύματα, δραστηριότητες, επιχειρηματικές επενδυτικές ευκαιρίες και πολλά άλλα. Αυτή η πολύπλευρη προσπάθεια αλλαγής επωνυμίας περιλαμβάνει βασικές αλλαγές, όπως ο σύγχρονος σχεδιασμός λογοτύπου και οι νέες στολές προσωπικού. Καθοδηγούμενη από το DNA της εταιρείας, «GRACE», η εταιρεία στοχεύει να αναβαθμίσει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Ταϊλάνδης, να δημιουργήσει έσοδα για την οικονομία της χώρας και να ενισχύσει την εικόνα ενός παγκόσμιου ηγέτη οργανισμού.

«Η εταιρεία στοχεύει σε τέσσερις κύριους τομείς: Συχνούς διεθνείς επισκέπτες/ εύπορους/επενδυτές, Workcation/Digital Nomads, Expats στην Ταϊλάνδη και Συνταξιούχους. Η εταιρεία θα διεισδύσει στρατηγικά σε αγορές σε διάφορες πιθανές χώρες, καλύπτοντας βασικές αγορές όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία, η Νότια Κορέα και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, η εταιρεία θα διερευνήσει και θα επεκτείνει την παρουσία της σε αναδυόμενες αγορές με δυνατότητες, όπως η Ινδία και χώρες εντός της περιοχής του GCC, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας», πρόσθεσε ο κ. Manatase.

Τα νέα προνόμια της Ταϊλάνδης Privilege Card, ακολουθώντας την έννοια της «Περισσότερες Επιλογές Περισσότερη Ελευθερία», κάθε κατηγορία μέλους θα συγκεντρώνει πόντους προνομίου, επιτρέποντας την εξαργύρωση αποκλειστικών προνομίων και εξαιρετικών εμπειριών. Οι κάρτες μέλους κατηγοριοποιούνται σε τέσσερα πακέτα:

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ: Η συνδρομή μέλους είναι 5 εκατομμύρια μπατ, με διάρκεια ιδιότητας μέλους 20 ή περισσότερο. Αυτή η επιλογή έχει σχεδιαστεί για άτομα που αναζητούν μακροπρόθεσμη είσοδο και έξοδο στην Ταϊλάνδη. Η ιδιότητα μέλους μπορεί να ανανεώνεται κάθε 5 χρόνια και τα μέλη μπορούν να κερδίζουν 120 πόντους ετησίως για την εξαργύρωση προνομίων κορυφαίας βαθμίδας, όπως καταλύματα, ταξιδιωτικές ανέσεις, επενδύσεις, υγεία και ευημερία και άλλα. Η συνδρομή RESERVE είναι αποκλειστικά διαθέσιμη μέσω πρόσκλησης και περιορίζεται σε 100 άτομα ετησίως.

DIAMOND: Η συνδρομή μέλους είναι 2.5 εκατομμύρια μπατ, με διάρκεια ιδιότητας μέλους 15 χρόνια και αποκλειστικά προνόμια καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στην Ταϊλάνδη. Τα μέλη κερδίζουν 55 πόντους ετησίως για να εξαργυρώσουν επιπλέον προνόμια.

PLATINUM: Η συνδρομή μέλους είναι 1.5 εκατομμύριο μπατ, με διάρκεια ιδιότητας μέλους 10 χρόνια. Τα μέλη συγκεντρώνουν 35 πόντους ετησίως για να εξαργυρώσουν επιπλέον προνόμια.

ΧΡΥΣΟΣ: Η συνδρομή μέλους είναι 900,000 μπατ, με διάρκεια ιδιότητας μέλους 5 χρόνια. Αυτή η επιλογή έχει σχεδιαστεί για άτομα που αναζητούν βραχυπρόθεσμη είσοδο και έξοδο στην Ταϊλάνδη. Τα μέλη μπορούν να συγκεντρώσουν 20 πόντους ετησίως για να εξαργυρώσουν επιπλέον προνόμια.

Το «More Choices More Freedom» εισάγει αποκλειστικά προνόμια στον τρόπο ζωής που προτιμούν όλοι οι κάτοχοι καρτών, παρέχοντας υπηρεσίες premium καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ταϊλάνδη.
Αυτά τα προνόμια περιλαμβάνουν premium υπηρεσίες βοήθειας αεροδρομίου, αποκλειστική πρόσβαση στο lounge στο αεροδρόμιο τόσο κατά την άφιξη όσο και την αναχώρηση, μεταφορά με λιμουζίνα και υπηρεσίες προσωπικής σύνδεσης που διατίθενται σε τέσσερις γλώσσες: Αγγλικά, Κορεάτικα, Μανδαρινικά και Ιαπωνικά, με δυνατότητα για επιπλέον γλώσσες στο μέλλον .

Η Thailand Privilege Card Co., Ltd. πιέζει προς τα εμπρός μέσω συνεργασιών με διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας, με στόχο την ενίσχυση της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των μελών. Το κλειδί είναι η δημιουργία εσόδων για επιχειρήσεις που ευθυγραμμίζονται με διαφορετικούς τρόπους ζωής σε εθνικό επίπεδο, όπως:

Διαμονή: Αποκλειστικά προνόμια για εξαιρετικές διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων των προνομίων, π.χ. «Μείνετε 1 διανυκτέρευση, κερδίστε 1 ακόμη νύχτα» και ευκαιρίες αναβάθμισης δωματίου

Ταξίδια: Ειδικά ταξιδιωτικά προνόμια σε συνεργασία με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες, με προσωπικούς βοηθούς και φιλόξενο προσωπικό στα αεροδρόμια, αποκλειστικές μεταφορές από το αεροδρόμιο, πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου, καθώς και προνόμια όπως ιδιώτες οδηγοί, ιδιωτικά γιοτ, ιδιωτικά τζετ και ενοικιάσεις ιδιωτικών αυτοκινήτων.

Αναψυχή: Μια σειρά πλεονεκτημάτων από συνεργαζόμενα ιδρύματα, όπως εστιατόρια, χώρους διασκέδασης, καταστήματα και αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτά τα προνόμια περιλαμβάνουν εκπτώσεις, VIP σαλόνια, προσωπική βοήθεια για ψώνια, προβολή κατά προτεραιότητα σε περίοπτα εμπορικά κέντρα, χώρους συνεργασίας, ακόμη και προσφορά εισιτηρίου κινηματογράφου «αγορά-ένα-πάρε-ένα-δωρεάν».

Ευεξία: παρέχει αποκλειστικά προνόμια στην υγεία και την ευεξία. Αυτό περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις σε εξέχοντα νοσοκομεία, υπηρεσίες σπα, πρόσβαση σε εγκαταστάσεις γυμναστηρίου και κορυφαία κέντρα ευεξίας.

Πλούτος: Προνόμια που σχετίζονται με επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας Wisdom (υπό τους όρους), οικονομικές και επενδυτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαιδευτικά σεμινάρια και αποκλειστικά πακέτα για ασφάλιση υγείας και ζωής.

Για όσους ενδιαφέρονται για την Ταϊλάνδη Privilege Card, περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστότοπο στη διεύθυνση www.thailandelite.com.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/