Αυστραλός πεθαίνει μετά από πτώση από το πάρκινγκ του αεροδρομίου του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας 50χρονος Αυστραλός έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από τον έκτο όροφο ενός κτιρίου στάθμευσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Ο καπετάνιος Suphon Mueangkhai από την αστυνομία του Sakoo ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 8:30 το βράδυ της Τρίτης (29 Αυγούστουth). Η αστυνομία, τα σωστικά συνεργεία και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο λίγο μετά την αρχική κλήση.

Η σορός ενός αλλοδαπού άνδρα βρέθηκε στο έδαφος του γκαράζ κοντά σε χώρο στάθμευσης μοτοσικλετών. Το πτώμα αναγνωρίστηκε αργότερα από την αστυνομία ως ένας 50χρονος Αυστραλός (Το όνομά του αποκρύφθηκε εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.) Το σώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vachira στην πόλη του Πουκέτ για να εξακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι είδαν τον άνδρα να στέκεται στον έκτο όροφο πριν φωνάξει κάτι δυνατά. Οι άνθρωποι που τον έβλεπαν φώναζαν και προσπαθούσαν να τον σταματήσουν καθώς φοβούνταν ότι θα πηδούσε. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, ο άνδρας βυθίστηκε μέχρι θανάτου. Δεν ήταν σαφές, σύμφωνα με την αστυνομία, εάν πήδηξε ή έπεσε σκόπιμα και δυστυχώς λόγω των γλωσσικών εμποδίων και της έλλειψης αγγλόφωνων που παρουσίαζαν ακριβώς αυτό που φώναζε ο άνδρας ήταν ασαφές.

Η αστυνομία μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο Αυστραλός έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 24 Αυγούστουth 2023.

Η αστυνομία του Sakoo συνεχίζει την έρευνά της και εξετάζει το υλικό CCTV για να διαπιστώσει εάν ο άνδρας πήδηξε ή έπεσε από το κτίριο.

Το TPN Media σημειώνει ότι ο νεκρός φαινόταν να είναι ο ίδιος άνδρας του οποίου οι συγγενείς ρωτούσαν σε ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Πουκέτ για το πού βρίσκεται τις προηγούμενες ημέρες και εξέφραζαν ανησυχία για την ευημερία του.

Η TPN Media εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους φίλους και την οικογένεια του θύματος.

Παρόμοιο περιστατικό:

Ο 35χρονος Αμερικανός, που αναγνωρίστηκε μόνο με το μικρό του όνομα Τζέισον, πέθανε αφού πήδηξε από τον τρίτο όροφο του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ και υπέφερε από κατάθλιψη και οικονομικά προβλήματα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.