Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης εξέδωσε προειδοποίηση για ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλο το βασίλειο λόγω της χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης κοντά στην άνω ακτή του Βιετνάμ και του νοτιοδυτικού μουσώνα πάνω από τη Θάλασσα Ανταμάν και την Ταϊλάνδη.

Οι καταιγίδες και οι ισχυρές βροχοπτώσεις συνεχίζονται στις βορειοανατολικές και κεντρικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ. Συνιστάται στους κατοίκους της άνω βορειοανατολικής περιοχής να προσέχουν για πιθανές πλημμύρες λόγω συσσωρευμένων βροχοπτώσεων.

Εν τω μεταξύ, όλα τα πλοία στη Θάλασσα Ανταμάν και στον Κόλπο της Ταϊλάνδης συνιστώνται να πλοηγούνται προσεκτικά με κύματα που φτάνουν μέχρι το ένα μέτρο και ανεβαίνουν στα δύο μέτρα κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

Η Ταϊλάνδη αναμένεται να έχει ποικίλες καιρικές συνθήκες εν μέσω εκτεταμένων καταιγίδων και νοτιοδυτικών ανέμων, με την Μπανγκόκ να αντιμετωπίζει πιθανότητα 60% για καταιγίδες και θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 26°C έως 36°C.

Οι αρχές εξέδωσαν προειδοποιητική ειδοποίηση προς τους κατοίκους και τα μικρά αλιευτικά σκάφη, καλώντας τους να παραμείνουν σε εγρήγορση και καλά προετοιμασμένοι εν μέσω των αναμενόμενων καιρικών συνθηκών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.