Ο ανώτερος γιατρός του Αστυνομικού Νοσοκομείου λέει ότι η υγεία του Τακσίν εξακολουθεί να αποτελεί ανησυχία

ΦΩΤΟ: wikipedia

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 

Ο πρώην πρωθυπουργός Ταξίν Σιναουάτρα εξακολουθούσε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο και ένας ανώτερος γιατρός είπε ότι η κατάστασή του παραμένει ανησυχητική, τρεις ημέρες μετά την ιστορική επιστροφή του από την αυτοεξορία.

Ο 74χρονος Τακσίν νοσηλεύτηκε μετά από σφίξιμο στο στήθος και υψηλή αρτηριακή πίεση το πρώτο βράδυ στη φυλακή, όπου έχει διαταχθεί να εκτίσει 8 χρόνια για σύγκρουση συμφερόντων και κατάχρηση εξουσίας.

Ο Soponrat Singhajaru, ανώτερος γιατρός στο αστυνομικό νοσοκομείο της Μπανγκόκ, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο πρώην πρωθυπουργός έβηχε, προσθέτοντας ότι «από τις ακτινογραφίες των πνευμόνων, οι ειδικοί στην καρδιά και τους πνεύμονες εξακολουθούν να ανησυχούν». Αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες λόγω του απορρήτου των ασθενών.

Ο Τακσίν έφτασε την Τρίτη (22 Αυγούστου) πριν οδηγηθεί σε δικαστήριο, φυλακή και νοσοκομείο ώρες αργότερα, την ίδια μέρα που ο Σρέθα Ταβισίν του Κόμματος Φέου Ταϊλάνδης ονομάστηκε 30ός Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.