Πυρκαγιά κατέστρεψε πολλά σκάφη στο Πουκέτ, χωρίς τραυματισμούς

Πουκέτ -

Πυρκαγιά κατέστρεψε δύο αλιευτικά σκάφη σε προβλήτα στο Πουκέτ, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο Επικεφαλής του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ κ. Chayapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στην προβλήτα οργάνωσης ψαριών στο νησί Sirey στο Rassada, Mueang Phuket το περασμένο Σαββατοκύριακο της 27ης Αυγούστου 2023.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες με πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ξέσπασε έντονα σε δύο σταθμευμένα αλιευτικά σκάφη. Η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από εκτεταμένη προσπάθεια των πυροσβεστικών συνεργείων. Και τα δύο αλιευτικά σκάφη ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν χρησιμοποιήθηκαν επί του παρόντος ούτε ως κατοικίες ούτε για ψάρεμα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και δεν βρέθηκαν διαρροές λαδιού.

Το ναυτικό γραφείο του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά του για να βρει την ακριβή αιτία της πυρκαγιάς, να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες των σκαφών και να καθορίσει τη συνολική οικονομική ζημία.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.