Το ετήσιο φεστιβάλ «Hungry Ghost» του Πουκέτ θα ξεκινήσει σύντομα

Πουκέτ -

Το ετήσιο ταϊλανδέζικο-κινέζικο φεστιβάλ Πουκέτ «Hungry Ghost» ή Por Tor θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα στην πόλη του Πουκέτ.

Το φεστιβάλ ονομάζεται «Por Tor» στο Πουκέτ, αλλά είναι γνωστό στους ξένους ως «Hungry Ghost». Οι Ταϊλανδοί-Κινέζοι στο Πουκέτ πιστεύουν ότι τα πνεύματα των προγόνων απελευθερώνονται πίσω στη γη για να επισκεφτούν τους συγγενείς και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους στο σεληνιακό ημερολόγιο.

Μια από τις πιο σημαντικές προσφορές για τους προγόνους τους είναι τα κέικ με κόκκινες χελώνες. Οι χελώνες αντιπροσωπεύουν καλή υγεία και μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ το κόκκινο είναι επίσης το χρώμα της καλής τύχης για τους Κινέζους.

Το φεστιβάλ Por Tor πραγματοποιείται συνήθως σε κινεζικά ιερά στην πόλη του Πουκέτ. Ωστόσο, ένα μεγάλο φεστιβάλ και μια εκδήλωση πραγματοποιείται συνήθως επίσης στο Bang Naew Chinese Shrine στην οδό Phuket στο Talad Yai κοντά στο Saphan Hin.

Φέτος το φεστιβάλ ξεκινά στις 28 Αυγούστουth έως 14 Σεπτεμβρίουth. Η πραγματική εκδήλωση του φεστιβάλ θα είναι από τις 3 Σεπτεμβρίουrd μέχρι τον Σεπτέμβριο 14th. Θα υπάρχουν πολλοί παραδοσιακοί πάγκοι με φαγητό στο Πουκέτ, παραδοσιακές παραστάσεις, συναυλίες, τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα.

Φέτος το φεστιβάλ θα είναι υπό το σύνθημα «Το φως της μνήμης, της πίστης και της ευγνωμοσύνης».

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.