Οι θαλάσσιες χελώνες εξακολουθούν να επηρεάζονται από το πετρέλαιο στις παραλίες του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια θαλάσσια χελώνα καλυμμένη με διαρροή πετρελαίου βρέθηκε στη θάλασσα του Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Σε πολλές παραλίες στο Thalang βρέθηκαν λεκέδες από λάδι μαζί με ένα μωρό θαλάσσιας χελώνας που φαινόταν να έχει επηρεαστεί από το λάδι.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Μια δεύτερη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε χτυπημένη από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ. Οι θαλάσσιοι οικολόγοι είπαν ότι οι τοπικοί θαλάσσιοι πόροι είχαν επηρεαστεί σημαντικά.

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ έχει υποβάλει περισσότερες αστυνομικές αναφορές για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Άλλες δύο θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν χτυπημένες από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ.

Περισσότερες θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν χτυπημένες από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ.

Μια άλλη θαλάσσια χελώνα χτυπημένη από πετρέλαιο βρέθηκε στη θάλασσα του Πουκέτ.

Μια τεράστια θαλάσσια χελώνα χτυπημένη από πετρέλαιο βρέθηκε στη θάλασσα του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό από το προσωπικό του Κέντρου Θαλάσσιας Διάσωσης στην παραλία Kata, στην περιοχή Mueang Phuket την Τετάρτη (23 Αυγούστου).rd).

Οι υπεύθυνοι του DMCR πήγαν στην παραλία για να βρουν την αδύναμη θαλάσσια χελώνα Olive Ridley που ζύγιζε περίπου 11 κιλά. Είχε μήκος 47.5 εκατοστά και πλάτος 50 εκατοστά. Η χελώνα ήταν αφυδατωμένη. Το δεξί μπροστινό του πτερύγιο έλειπε και το κέλυφός του ήταν μολυσμένο. Στο στόμα του βρέθηκε λάδι.

Η χελώνα διασώθηκε και το λάδι καθαρίστηκε από αυτήν πριν η χελώνα μεταφερθεί στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Απειλούμενων Ζώων Sireetarn για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.