Ανήλικο Βρέθηκε σε Μπαρ Πατόνγκ χωρίς άδεια

Πατόνγκ –

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα μπαρ χωρίς άδεια και επέτρεψε σε ανήλικο να εργαστεί σε αυτό.

Το βράδυ της Πέμπτης (24 Αυγούστουth) η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα που ονομαζόταν μόνο η κυρία Waraphon, η ηλικία της δεν δόθηκε από την αστυνομία, σε ένα μπαρ στην αγορά OTOP στην οδό Ratch Uthit 200 Pi στην Patong.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι άνοιξε ένα μπαρ χωρίς άδεια και επέτρεπε σε υπαλλήλους κάτω των 18 ετών να εργάζονται στο μπαρ και πουλούσε αλκοόλ χωρίς άδεια.

Παρόμοιο περιστατικό:

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια και άφησε έναν ανήλικο να εργαστεί.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.