Οι αρχές του Πουκέτ κλείνουν τους παράνομους χώρους κάνναβης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι αρχές έκλεισαν τα παράνομα ιατρεία κάνναβης στην επαρχία Πουκέτ και προειδοποίησαν τους επιχειρηματίες να συμμορφώνονται αυστηρά με τους νόμους και τους κανονισμούς που σχετίζονται με την κάνναβη.

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ ανέφερε ότι οι τοπικές αρχές έκλεισαν πρόσφατα δεκατρία ιατρεία κάνναβης που λειτουργούσαν χωρίς άδεια.

Ο επικεφαλής ιατρός του γραφείου, Kusak Kukiattikoon, δήλωσε ότι οι άδειες 250 καταστημάτων έχουν ήδη ανακληθεί λόγω διαφόρων παραβιάσεων του νόμου περί παραδοσιακών ιατρικών επαγγελμάτων της Ταϊλάνδης. Προειδοποίησε επίσης τις εταιρείες να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς καθώς οι αρχές θα διενεργούν τυχαίους ελέγχους σε εβδομαδιαία βάση.

Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει ότι τα ιατρεία που παραβιάζουν τις οδηγίες θα ανασταλεί η άδειά τους για 30 ημέρες, αλλά οι επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις θα οδηγήσουν σε ανάκληση άδειας.

Όσοι συλλαμβάνονται να πουλούν κάνναβη χωρίς άδεια αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης ενός έτους, πρόστιμο 20,000 μπατ ή και τα δύο.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.