Φορτηγό που μεταφέρει φιάλες αερίου ανατρέπεται στην υπόγεια διάβαση του Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν μετά την ανατροπή φορτηγού που μετέφερε φιάλες αερίου σε υπόγεια διάβαση στο Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα την Τρίτη (22 Αυγούστουnd) στην υπόγεια διάβαση Samkong στην οδό παράκαμψης στη Rassada, Mueang Phuket.

Αστυνομία και πυροσβέστες με πολλαπλά πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στην υπόγεια διάβαση για να εντοπίσουν το αναποδογυρισμένο φορτηγό που μετέφερε φιάλες υγραερίου στην υπόγεια λωρίδα προς Νότια.

Ο άνδρας οδηγός κ. Dawit Kongsomboon, 28 ετών, ο οποίος είχε υποστεί ελαφρά τραύματα, είπε στην αστυνομία ότι το φορτηγό ήταν πολύ βαρύ πριν χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Ο κ. Puwanart Kanjanachai, 20 ετών, ο οποίος ήταν επιβάτης, είχε υποστεί διάφορα τραύματα.

Οι πυροσβέστες έριχναν νερό και αφρό στο φορτηγό για να αποτρέψουν τυχόν πυρκαγιές. Η υπόγεια διάβαση έκλεισε προσωρινά για την κυκλοφορία τόσο στις λωρίδες με κατεύθυνση προς βορρά όσο και με νότια ενώ οι φιάλες αερίου και το φορτηγό απομακρύνθηκαν για ασφάλεια. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να αφαιρεθούν όλες οι φιάλες αερίου από το φορτηγό.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.