Ένοπλος συνελήφθη αφού τραυμάτισε ένα άτομο στο Thalang

Thalang -

Ένας ένοπλος συνελήφθη μετά τον τραυματισμό ενός άνδρα από πυροβολισμό στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο Thalang την Κυριακή (20 Αυγούστουth) ότι ένας άνδρας τραυματίστηκε από πυροβολισμό.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει τον τραυματία, τον κ. Songkran Rawangpai, 24 ετών, από το Thalang, ο οποίος είχε τραυματιστεί από πυροβολισμό στο χέρι του. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καλά και οι συγγενείς του είπαν στην αστυνομία ότι ο κ. Songkran έχει πρόβλημα ψυχικής υγείας και δυσκολίες στην ομιλία.

Τη Δευτέρα (21 Αυγούστουst) Η αστυνομία αναγνώρισε τον ύποπτο ως τον κ. Sitthiphon Chanapan, 33 ετών. Συνελήφθη σε ένα σπίτι στο Sri Soonthorn στο Thalang. Του κατασχέθηκε ένα αεροβόλο BLACK PANTHER EVO. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο Sitthiphon είπε στην αστυνομία της Thalang ότι ο τραυματίας, Songkran, κλέβει πάντα φρούτα από τον οπωρόκηπο του πατέρα του. Είχαν προειδοποιήσει τον Songkran να σταματήσει, αλλά παρόλα αυτά έκλεψε τα φρούτα και φέρεται να είπε αγενή λόγια πριν ο κύριος Sitthiphon ανοίξει πυρ λόγω θυμού. Ο κ. Sitthiphon ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον Songkran.

Οι νομικές διώξεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.