Δελφίνι διασώθηκε αφού ξεβράστηκε στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Ένα δελφίνι διασώθηκε αφού ξεβράστηκε σε μια παραλία στο Phang Nga.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (22 Αυγούστουnd) ειδοποιήθηκαν από κάτοικο της περιοχής ότι ένα δελφίνι που ήταν ακόμα ζωντανό βρέθηκε σε μια παραλία στην περιοχή Tai Mueang. Οι ντόπιοι προσπάθησαν να σπρώξουν το δελφίνι πίσω στη θάλασσα, αλλά παρέμεινε ξεβρασμένο στην παραλία.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν το στριπ δελφίνι και βρήκαν ότι είχε μήκος 206 εκατοστά και ζύγιζε 54 κιλά. Στο δελφίνι βρέθηκαν δύο πληγές.

Το δελφίνι μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Animals Rescue Center στο Πουκέτ για ιατρική περίθαλψη.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.