Γνωρίστε τη Μις Υφήλιος Ταϊλάνδη 2023

Ταϊλάνδη -

Η Anntonia Porsild, 26, Ταϊλανδέζα – Δανή, στέφθηκε Μις Υφήλιος Ταϊλάνδη 2023.

Ο τελικός γύρος των καλλιστείων Μις Υφήλιος Ταϊλάνδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (20 Αυγούστουth) στην Μπανγκόκ. Η Anntonia εκπροσώπησε την επαρχία Nakhon Ratchasima στον διαγωνισμό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μις Υφήλιος Ταϊλάνδη

Ο πατέρας της είναι Δανός και η μητέρα της Ταϊλανδή. Έχει πτυχίο από το Stamford International University στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις.

Το 2019, η Anntonia ήταν η πρώτη Ταϊλανδή που στέφθηκε στον διαγωνισμό Miss Supranational 2019 στον διεθνή τελικό γύρο που διεξήχθη στην Πολωνία.

Η Anntonia θα εκπροσωπήσει την Ταϊλάνδη στον διαγωνισμό Miss Universe στο Ελ Σαλβαδόρ τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μις Υφήλιος Ταϊλάνδη

Η Anna Sueangam-iam, 23 ετών, στέφθηκε Miss Universe Thailand 2022 που πραγματοποιήθηκε στο True Icon Hall των εμπορικών κέντρων Iconsiam το βράδυ του Σαββάτου, 30 Ιουλίου.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/