ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ο διαρρήκτης που είχε στόχο το σπίτι ενός ξένου στο Rawai

Rawai -

Ένας διαρρήκτης σπιτιού από τη Μιανμάρ που εισέβαλε στο σπίτι ενός αλλοδαπού στο Rawai καθώς και σε πολλά άλλα ντόπια σπίτια συνελήφθη από την αστυνομία του Chalong.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι ενός αλλοδαπού στο Rawai και οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι κλέφτες είχαν διαρρήξει πολλά σπίτια στην ίδια περιοχή.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (20 Αυγούστου) συνέλαβε τον κ. THAN MIN HTIKE, υπήκοο της Μιανμάρ (η ηλικία του δεν δόθηκε από την αστυνομία). Συνελήφθη στο Chao Fa West Road στο Chalong και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή τη νύχτα. Ο Than παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πρόσφατα εισέβαλε σε μια βίλα στο Soi Toh Dam στο Rawai.

Ο Than βρέθηκε θετικός σε παράνομες ουσίες μετά από εξέταση ούρων και αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για χρήση παράνομων ναρκωτικών (μεθαμφεταμίνη).

Η αστυνομία έλεγξε επίσης το κινητό τηλέφωνο του Than και διαπίστωσε ότι έπαιζε τακτικά ένα διαδικτυακό κουλοχέρη και ως αποτέλεσμα αντιμετωπίζει επιπλέον κατηγορίες για παράνομο τζόγο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.