Αρκετοί ύποπτοι συνελήφθησαν σε μεγάλη επιχείρηση στο Πουκέτ με στόχο αδικήματα ναρκωτικών και κλοπής

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έξι άτομα σε μια εκτεταμένη καταστολή της παράνομης εμπορίας ναρκωτικών, της κατοχής πυροβόλων όπλων και της κλοπής στην επαρχία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η πρώτη σύλληψη έγινε μετά από πολλαπλές αναφορές κλοπής στην περιοχή Chalong και Rawai στην περιοχή Muang του Πουκέτ.

Υπό την ηγεσία του αρχηγού της αστυνομίας Chalong, Πολ. Συνταγματάρχη Ekarat Plaiduang, η αστυνομία εξαφάνισε πέντε υποθέσεις κλοπής κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, συμπεριλαμβανομένης μιας κλοπής ηλεκτρικού καλωδίου που αναφέρθηκε στις 10 Αυγούστου, μιας κλοπής καλωδίων στις 9 Αυγούστου, της κλοπής εργαλείων και ενός κουτιού εξοπλισμού στις 9 Αυγούστου, μιας κλοπής ιδιοκτησίας με ζημιές αξίας 17,500 μπατ στις 15 Αυγούστου και άλλη μια κλοπή καλωδίων.

Κανένας από τους υπόπτους δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο. Τέθηκαν υπό κράτηση για διάφορα αδικήματα.

Προχωρώντας σε μια άλλη σύλληψη, η αστυνομία του Thalang επιτέθηκε σε έναν ύποπτο για ναρκωτικά και όπλο που κρυβόταν στην περιοχή Thalang στις 19 Αυγούστου.

Σε μεταγενέστερη ενημέρωση Τύπου που διοργανώθηκε χθες, 20 Αυγούστου, η αστυνομία αναγνώρισε τον ύποπτο ως τον 35χρονο κ. Σουρακίτ «Joke» Morat. Κατάσχεσαν από τον Joke ένα περίστροφο Smith & Wesson .32, 19 σφαίρες και 234 ταμπλέτες αμφεταμίνης.

Κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και αδικήματα ναρκωτικών.

Η αστυνομία του Πουκέτ δεσμεύτηκε να συνεχίσει την εκστρατεία της για την εξάλειψη του εγκλήματος στην επαρχία.

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.