Μεγάλη τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε από τη θάλασσα του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια μεγάλη θαλάσσια χελώνα που είχε τραυματιστεί και είχε κολλήσει σε ένα δίχτυ ψαρέματος διασώθηκε από τη θάλασσα κοντά στο Thalang.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ειδοποιήθηκαν από το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Sirinat ότι μια τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε κολλημένη σε ένα δίχτυ ψαρέματος στη θάλασσα κοντά στην παραλία Sai Kaew στο την υποπεριοχή Mai Khao. Η θαλάσσια χελώνα μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην κοντινή παραλία.

Το DMCR έφτασε στην παραλία για να βρει μια αρσενική θαλάσσια χελώνα Olive Ridley. Έχει μήκος 64 εκατοστά, πλάτος 65 εκατοστά και βάρος 26 κιλά. Το δεξί του πτερύγιο κόπηκε από το δίχτυ με βαριά πληγή και είχε βαριά αιμορραγία.

Η θαλάσσια χελώνα μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Animals Rescue Center για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.