Ένα άτομο τραυματίστηκε, έξι οχήματα υπέστησαν ζημιές σε τροχαίο ατύχημα στο Koh Kaew – ΒΙΝΤΕΟ

Koh Kaew -

Ένα άτομο τραυματίστηκε και έξι οχήματα υπέστησαν ζημιές σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν πολλά οχήματα στο Koh Kaew, στο Mueang Phuket.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στη βόρεια λωρίδα της οδού Thep Krasattri την Πέμπτη (17 Αυγούστουth) κατά την ώρα αιχμής αργά το απόγευμα.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν έξι κατεστραμμένα οχήματα στη σειρά στο δρόμο. Ένας άγνωστος τραυματίστηκε.

Το βίντεο της κάμερας ταμπλό από άλλο όχημα που οδηγούσε δείχνει ένα φορτηγό παράδοσης δεμάτων να προσκρούει σε ένα σεντάν το οποίο εμπόδισε αμέσως την κυκλοφορία, το οποίο στη συνέχεια επέστρεψε στο δρόμο. Το ατύχημα προκάλεσε πολύωρο μποτιλιάρισμα και η κυκλοφορία διακόπηκε για πολλά χιλιόμετρα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.