Γυναίκα συνελήφθη στην Πατόνγκ για υποτιθέμενη απάτη εξοικονόμησης χρημάτων 12 εκατομμυρίων μπατ

Πατόνγκ-

Μια γυναίκα συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού φέρεται να ενεπλάκη στην απάτη μιας ομάδας αποταμίευσης χωριού που αφορούσε περισσότερα από 12 εκατομμύρια μπατ.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν την κυρία Orawan (η ηλικία της δεν δόθηκε από την αστυνομία) σε ένα εστιατόριο στην Patong. Κατηγορείται για κλοπή και απάτη.

Η κυρία Orawan ήταν στην επιτροπή δανείων μιας ομάδας αποταμίευσης χωριού στο Narathiwat. Υπάρχουν συνολικά 560 μέλη στην ομάδα. Τον Δεκέμβριο του 2020, ο όμιλος έπρεπε να πληρώσει μέρισμα σε όλα τα μέλη. Η κυρία Orawan φέρεται να δημιούργησε πλαστά έγγραφα και μέλη με ψευδείς τραπεζικούς λογαριασμούς. Χρησιμοποίησε τα χρήματα της ομάδας για τον εαυτό της που ήταν συνολικά περισσότερα από 12 εκατομμύρια μπατ.

Αφού το έμαθαν άλλα μέλη της επιτροπής, υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία Ταν Γιονγκ στο Ναραθιβάτ.

Ο Όραουαν δεν προέβη αμέσως σε έκκληση ούτε απάντησε στις κατηγορίες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.